Ιστότοποι για Λατινική Αμερική

Kανάλι Youtube

Ιστότοποι γενικού περιεχομένου με θεματική αναφορά στη Λατινιή Αμερική

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του πρέσβη της Βενεζουέλας στην Πιερία

Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η εκδήλωση των κοινωνικών δομών αλληλεγγύης στην Εκάβη με κεντρικό καλεσμένο- ομιλητή τον Πρέσβη της Βολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, κ. Farid Farnandez, κλείνοντας την διήμερη επίσκεψη του πρέσβη στην Πιερία. Με τον συντονισμό του Ηλία Τσολακίδη,  τον λόγο πήραν τα μέλη των οργανώσεων Γιώτα Ραπτοπούλου (Μούσες Πιερίων Κοιν.Σ.Επ) , Μπέτυ Σκούφα (Κοινωνική Κουζίνα αλληλεγγύης), Μανώλης Βρέντζος  (Εθελοντική ομάδα δράσης ν. Πιερίας), Τασούλα Τσορμπαζίδου  (Μητέρα Γη) και Χάρης Αναστασίου (Σύλλογος προστασίας παιδιών ’’Βενιαμίν’’)  οπου μας παρουσίασαν την ταυτότητα αλλά και τις πλούσιες δραστηριότητες της κάθε ομάδας. 
Στην συνέχεια  ο πρόεδρος του οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, Γρηγόρης Παπαχρήστου πρότεινε το ερχόμενο Φεστιβάλ Ολύμπου του 2016 να έχει ως θέμα την Βενεζουέλα σε μια προσπάθεια περαιτέρω συνεργασίας .

Ο πρέσβης της Βενεζουέλας,  μίλησε για τα δύσκολα χρόνια και τους αγώνες της χώρας του , για τις μεγάλες αλλαγές που επέφερε αυτός ο αγώνας, δημιουργώντας ένα κλίμα ελπίδας και αισιοδοξίας στους παρευρισκόμενους. Έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας ότι όλα είναι δυνατά και όπως απέδειξε ο λαός της Βενεζουέλας ένας άλλος κόσμος είναι όντως εφικτός.

Ακολούθησε συναυλία με τους "μελωδούς της παράδοσης" και τραγουδιστή από την Βενεζουέλα.

 Π.Λ
12/10/2014

Iσπανόφωνοι ιστότοποι ~ Πηγές